Привіт! Шукаю, де можна замовити дзеркало з логотипом компанії — щоб виглядало стильно, було якісним і підходило як подарунок клієнтам. Бажано з можливістю кастомного дизайну й нормальними термінами виготовлення. Може, хтось уже замовляв подібне і може порадити перевірену компанію чи виробника? Буду вдячна за будь-які відгуки й поради.
top of page
bottom of page
З особистого досвіду знаю, що у компанії "Твій Дизайн" є можливість замовити брендоване дзеркальце з емблемою https://print-logotip.com.ua/ua/p535452567-zerkalo-logotipom-brendirovannoe.html Вони враховують усі побажання щодо дизайну, а також допомагають з макетом, якщо немає готової версії. Плюс, якість нанесення логотипа доволі висока — не стирається і не тьмяніє з часом. Такий подарунок точно справить враження на клієнтів і підкреслить рівень вашої компанії. Я сам працював з "Твій Дизайн" не раз і завжди залишався задоволений результатом. Вони оперативно реагують на запити, виконують замовлення точно в терміни і неодноразово допомагали адаптувати дизайн під мої потреби. Такий підхід робить співпрацю комфортною і надійною. Якщо плануєш робити брендовані подарунки — це дійсно вартий уваги варіант.